Remmenservice

Maken uw remmen een piepend geluid tijdens het remmen? Of gaat het lampje van de remmen ineens branden op uw dashboard? Dan is het belangrijk om uw remblokken en remschijven te laten controleren.

 

Onze remmenservice is een betrouwbare, snel uitvoerbare service. Wij controleren de remschijven en -blokken. Deze kunnen snel of langzaam slijten, afhankelijk van uw rijstijl. Daarom moeten ze tijdig worden vervangen. Ook controleren wij de remvloeistof en de remslangen. Als deze ouder worden, kunnen ze barstjes of lekkage vertonen. Hierdoor kan het remsysteem onverwacht uitvallen. Tenslotte checken wij de remcilinders en de remzadels. Versleten afdichtingen hiervan kunnen verlies van remvloeistof veroorzaken, waardoor de remmen kunnen uitvallen.

 

Brembo expert

Autobedrijf KeCo is erkend Brembo Expert. Remsystemen zijn in de loop der jaren complexer geworden en krijgen meer te verduren. Bij een Brembo Expert vindt u alles wat uw remsysteem nodig heeft; up-to-date vakkennis en hoge kwaliteit remdelen van Brembo. Brembo is wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van remsystemen voor voertuigen. 

 

Twijfelt u over de staat van uw remmen? Neem dan contact met ons op!