Voordelen van Led inbouwen

NU compleet met inbouwen voor 265,- Incl BTW

LED verlichting met E-merk

TradeVision Automotive heeft veel aandacht geschonken aan de wetgeving rondom LED verlichting en heeft, i.s.m. de fabrikant (TÜV gecertificeerd), een speciale LED set ontwikkeld welke is gehomologeerd volgens de Europese richtlijnen en daarmee voldoet aan de verplichte Europese typegoedkeuring (artikel 4.1 en 4.2 van de Regeling voertuigen).

Dit betekent dat alle auto’s met achteraf ingebouwde ZR-LED™ verlichting, zich vrij mogen bewegen door alle Europese lidstaten.

Philips LUMILED | Brandpunt 

Bij de ontwikkeling van de LED lamp is optimaal rekening gehouden met het brandpunt van de conventionele verlichting en de oorspronkelijke koplamp. 

Philips LUMILED’s hebben als grote voordeel dat ze exact op dezelfde plaats gemonteerd kunnen worden als de gloeidraad in een halogeen lamp. Dit zorgt ervoor dat de lichtafstelling optimaal en exact blijft. Hierdoor verblindt u niet uw tegenliggers en heeft u zelf de meeste lichtopbrengst.  

Een perfect lichtbeeld zonder hinderlijke schitteringen. 

LED | Producteigenschappen

ZR-LED™ lampen worden ontwikkeld en geproduceerd conform de ISO9001/TS16949 kwaliteitsnorm. 

De controle hierop vindt plaats binnen een ISO- en TÜV gecertificeerde omgeving.

LED verlichting met een Passief koelelement 

We hebben ervoor gekozen om de LED lamp uit te rusten met een passief koelelement zonder ventilator. De ventilatoren zijn storingsgevoelig (Interferentie op bijv. de radio) en zorgen vaak voor problemen. Een passief koelelement daarentegen doet altijd zijn werk. De warmtegeneratie van de Philips LUMILED’s blijft beperkt waardoor het passieve koelelement voor meer dan voldoende warmteafvoer zorgt. 

 

Beschikbare lampfittingen 

ZR-LED™ verlichting is ontwikkeld voor alle auto’s die beschikken over de volgende typen halogeen koplampen:

H1, H3, H4, H4 DUAL, H7, H9, H10, H11, H13 DUAL, HB3-9005, HB4-9006 en HIR2-9012.