Werkplaats

Bij Autobedrijf KeCo in Westbroek beschikken we over een nieuwe en moderne werkplaats. Hier kunt u terecht voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft. Daarbij maken wij altijd gebruik van professionele apparatuur en A-kwaliteit onderdelen. Bovendien ontvangt u altijd een eerlijk advies. Tijdens reparatie van uw auto kunt u een gratis leenauto meekrijgen. Tevens beschikken wij over een haal- en brengservice.

Wij werken per minuut! Zo bieden we u altijd een eerlijk en transparant tarief

Wij leveren vakmanschap en beschikken over verschillende specialismen onder een dak. Denk hierbij aan automaatbak spoelen, het tunen van uw auto en het uitlezen van storingen. Ook beschikken wij over de juiste apparatuur voor het bijvullen van uw airco. Wij beschikken over diverse certificaten en worden continu geschoold om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf en werkplaats erg belangrijk.

 

Meer weten over het onderhoud aan uw auto? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Kerkdijk 24 Hal G in Westbroek.