Over ons

Autobedrijf KeCo staat voor Kenneth en Colin. Twee broers die met veel passie, kennis en liefde bezig zijn met het onderhouden en repareren van uw auto. Waarbij ze garant staan voor een uitstekende service (en een lekker kopje koffie).

 

Sinds 2016 hebben wij ons garagebedrijf langzaam maar zeker uitgebouwd tot een modern autobedrijf met een vaste klantenkring. Betrouwbaarheid, duidelijkheid en een oprecht advies staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Met onze specialistische kennis zijn wij in staat u goed en gedegen advies te geven waar u wat aan heeft. Wij zijn niet alleen het autobedrijf voor uw APK of bandenwissel, maar ook voor het spoelen van uw automaatbak of het tunen van uw auto.

Historie

Het balletje is een paar jaar geleden gaan rollen bij het maken van een uitlaat. We merkten dat hier meer vraag naar was en besloten ons in te schrijven bij de Kamer van Koophandel met de bedrijfsnaam Coke Tuning, wat in 2018 werd gewijzigd naar Autobedrijf KeCo.

 

Als broers zijn we ons hele leven al met auto’s bezig. Zo is Colin al ruim 10 jaar actief in de autobranche en heeft Kenneth al jaren de passie om zijn eigen bedrijf te beginnen. Samen hebben we dan ook van onze hobby ons werk kunnen maken en onze droom verwezenlijkt.

 

Wilt u meer weten over ons autobedrijf? Neem dan contact met ons op!